Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Sentència
50 ebrencs citats a declarar per participar en les protestes a la sentència de l'1-O

Sis persones pels talls de carretera a la Jonquera, dues a Salt i 42 més a l'N-340 a Amposta.

 

02/02/2020 Drets i Llibertats
El Grup de Suport contra la Repressió de les Terres de l'Ebre ha denunciat que 50 ebrencs estan citats a declarar als jutjats d'Amposta i a la caserna de la Guàrdia Civil de Tarragona per la seua participació en les protestes organitzades per denunciar la sentència del Suprem. Es tracta de sis persones pels talls de carretera a la Jonquera, dues a Salt i 42 més a l'N-340 a Amposta.

Tots ells estan acusats d'un delicte de desordres públics. El col·lectiu ha anunciat accions de protesta, coincidint amb els dies de declaracions i han denunciat la "ràtzia repressiva" contra els manifestants i l'intent de generar "temor" entre la ciutadania. Juristes de les Terres de l'Ebre per les Llibertats demanaran l'arxivament de les actuacions.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid