Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Privatització del serveis públics
Milers de persones rebutgen a Barcelona la Llei Aragonès

Pels convocants de la protesta el projecte obre la porta a la "privatització de serveis públics", externalitzant la seva gestió cap a empreses privades no sotmeses a escrutini públic.

17/11/2019 Lema

Milers de persones s'han manifestat aquest migdia pels carrers de Barcelona en contra del projecte de llei que impulsa el conseller d’Economia Pere Aragonès. La marxa ha començat a la conselleria d’Economia i ha finalitzat a a la plaça de Sant Jaume. La protesta havia estat La marxa convocada per la "Plataforma Aturem la Llei Aragonès", que aglutina 90 entitats, sindicats i organitzacions relacionades amb l’àmbit de l’educació, la salut i els serveis socials.

Pels com USTEC-STE, la CGT, el sindicat d’Estudiants o la Federació d’Associacions de Mares i Pares de Catalunya (FaPaC), el projecte de llei (Llei de contractes de serveis per a persones) facilita encara més la privatització de serveis públics. Per això, s’han agrupat en una plataforma per rebutjar el projecte de llei i evitar que arribi a sotmetre’s a votació al Parlament.

En canvi, La normativa, impulsada pel vicepresident Pere Aragonès, pretén establir un marc jurídic que indiqui, segons l’executiu català, com s’han de fer les externalitzacions de serveis públics, prioritzant la qualitat per damunt del preu.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid