Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Finançament
Crida pel Finançament Valencià presenta els detalls de la concentració del 30 d'octubre

Dimarts 15 d'octubre, a les 12.00 de migdia,  donarà a conèixer tots els detalls de la mobilització en roda de premsa davant les Torres de Serrans de València.

12/10/2019 Política

La plataforma unitària de la societat civil explicarà en roda de premsa el desenvolupament de la concentració, i els detalls de com està en aquest moment el problema de l'infrafinançament, el deute i l'espoli fiscal. Sera el proper 15 d'octubre, a les 12.00 de migdia, davant les Torres de Serrans.

La mobilització, sota el lema “Contra l'infrafinançament, el deute i l’espoli fiscal. No més retallades”, tindrà lloc el proper 30 d'octubre a les 19 hores davant de l'edifici d'hisenda, al número 9 de la plaça de l'Ajuntament de València.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid