Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cultura Popular
Trobada Nacional de Falcons a Catalunya Nord
18/09/2019 Cultura

Sant Llorenç de la Salanca ocollirà la 28è edició de la Trobada Nacional de Falcons. És la segona vegada que tindrà lloc a Catalunya Nord, la primera vegada va ser el 2010 a Perpinyà. Enguany se celebra en el marc dels 10 anys dels Falcons del Riberal com a colla federada.

La trobada acollirà les 10 colles falconeres en activitat, Falcons de: Llorenç del Penedès, Vilafranca del Penedès, Piera, Vilanova i la Geltrú, Barcelona, Castellcir, Riberal, Vallbona d’Anoia, Capellades, Salanca

Compta amb la col·laboració de la Federació de Falcons de Catalunya. i amb el suport de la municipalitat de Sant Llorenç de la Salanca, del Consell Departamental, de la Regió Occitània/Catalunya Nord, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid