Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Poesia
Festa Estellés Barcelona, València, Palma i Brussel·les

Com cada any, al setembre s'organitza una trobada per recordar la figura del poeta Vicent Andrés Estellés celebrant de manera simultània els Sopars Estellés. El Sopar Estellés o Festa Estellés s'inspira en els Burns supper (festa on els escocesos recorden el poeta Robert Burns), i combina poesia i gastronomia en un ambient festiu i popular, el marc més adient per recordar el poeta de Burjassot.

16/09/2019 Cultura

Des de l'any 2010, diverses poblacions tant al País Valencià com al Principat o les Illes Balears celebren al llarg del mes de setembre les seves particulars Festa Estellés. Enguany s'han previst els sopars de Barcelona, Brussel·les, Palma, i València, i també diverses localitats catalanes s'hi han afegit, com és el cas de Sabadell, on se celebra a les 20h al Casal Can Capablanca i Lleida, on se celebra a les 20h al Restaurant Forquilla i Cullera.

Barcelona
Com en d'altres edicions, se celebra a Casa València (Carrer de Còrsega, 335) a partir de les 20h amb una actuació musical de Sandra Monfort i Joan Vallbona, connexió en directe amb Brussel·les, Palma i València, sopar i micro obert. L’acte serà presentat per Màbel Martí. Per assistir al sopar cal emplenar aquest formulari i seguir les indicacions del pagament del menú, que té un cost de 18€ per persona. Vols veure com va ser l'any passat? Pots veure el vídeo aquí.

Brussel·les
Serà dimecres 18 a les 20h al restaurant Volle Gas (Place Fernand Cocq 21, Ixelles) amb menú, micro obert per llegir Estellés en diverses llengües i concert de Pau Alabajos. Preu del sopar i concert: 35€. Reserves a activitats@casal-catala.be.


València
Se celebra a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània a les 20h amb connexió en directe amb altres sopars i actuació de la Coral Giner de la Societat Coral El Micalet.

Palma
Serà a Can Alcover a les 20h amb recital de Tomeu Crespí i connexió en directe amb la resta de sopars.
 

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid