Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Municipals 2019
David Fernández i Ovidi4 versionen Manolo Escobar per la campanya de Dolors Sabater a Badalona

Els responsables de la nova peça musical ha estat fruit d’una col·laboració entre Ovidi4 i Màrius Alfambra, músic de Badalona.

12/05/2019

L'any 1987 Manolo Escobar popularitzar la cançó "Que bonito es Badalona", que anys abans havia creat en Joan Manel Serrat (1978) i des de les hores aquesta versió ha estat lligada a la ciutat de Badalona. La cançó original retrata amb cert to irònic una ciutat del cinturó metropolità de Barcelona en plena transformació democràtica i creixement amb gent vinguda d'arreu i tot plegat barrejat amb un seguit d'icones de Badalona molt reconeixibles.

La coalició de Guanyem Badalona en Comú i Esquerra Republicana-Avancem-Més, que lidera Dolors Sabater com a cap de llista, ha volgut retre homenatge al gran Manolo Escobar, emulant allò que ell mateix va fer per la seva estimada Badalona, i han gravat aquesta cançó inspirada en l'original de Joan Manel Serrat i intentant fer un nou retrat de la Badalona actual.

Els responsables de la nova peça musical ha estat fruit d’una col·laboració entre Ovidi4 i Màrius Alfambra, músic de Badalona. El grup format per la cantant Mireia Vives, el poeta David Caño, el periodista i ex-diputat de la CUP David Fernàndez i el guitarrista Borja Penalba, han estat els autors de la nova lletra i les veus, i Màrius Alfambra de la base musical.


Junts han brindat aquest regal a la Badalona lluitadora i obrera, que els responsables de la candidatura esperen que perduri i faci sentir orgulloses i orgullosos a la gent de la ciutat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid