Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
2003 Detenen a Torà el jove Jordi Vilaseca

2003 Detenenció a Torà del jove Jordi Vilaseca

03/04/2003 Tal dia com avui

El 3 d'abril del 2003, el jutge Baltasar Garzon, llavors Magistrat del jutjat nº 5 d’Instrucció de l’Audiència Nacional espanyola, ordenava detenir sota la 'Llei Antiterrorista' el jove de Torà Jordi Vilaseca.

Una operació dirigida per un policia condemnat per corrupció

Pocs anys després, el 2009, el comissari que va dirigir les detencions de Torà i responsable de la Brigada VI de la policia espanyola, àlies "Jordi", va ser detingut per dirigir una xarxa de corrupció i proxenetisme a Castelldefels. Aquest mateix "Jordi" va participar directament en els interrogatoris dels joves de Torà, i va torturar i subministrar substàncies il·legals (amfetamines, segons les anàlisis mèdiques) al jove toranès, que va haver de ser ingressat d'urgències a una UCI d'un hospital.

 

Per saber-ne més:

Les detencions de Torà

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid