Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Diada
Clam per la República en la diada de Mallorca

A l'acte polític, Gloria Julià,en nom del Bloc d'Unitat Popular ha recordat Antoni Artigues i Macià Manera com a "pioneres d'aquesta revolta" a l'illa.

31/12/2018 Política

Milers de persones s'han manifestat aquest diumenge horabaixa pels carrers de Palma en el marc de la commemoració de Diada de Mallorca. La marxa que ha començat al passeig de Born ha finalitzat al parc de les Estacions on ha tingut lloc un acte polític i continuació un concert un concert amb les actuacions del grup mallorquí Al Mayurqa, el grup de rap feminista català Xanguito i l’actuació de Valtonyc, actualment exiliat a Bèlgica.

Durant la manifestació s'han corejat crits a favor de la Independència, la llibertat dels presos polítics, per la República i en defensa d’una Mallorca més digna, sostenible i lliure. La marxa ha transcorregut entremig de dos blocs. El que han representat Comissió Unitària 31D, amb el lema principal de ‘Defensem Mallorca’ i el representat pel Bloc d'Unitat Popular (BUP) amb el lema ‘Construïm Sobirania i república mallorquina’.

Un cop els manifestants han arribat al parc de les Estacions, s'ha realitzat un acte polític que ha comptat amb la participació d'Elisenda Paluzie, presidenta de l'ANC, que ha demanat "fraternitat" entre tots els territoris catalans; Ariadna Suari, del Grup de Suport Llibertat Valtonyc, que ha donat pas a un missatge enregistrat en vídeo del raper exiliat a Bèlgica; Gloria Julià, en representació del Bloc d'Unitat Popular, que ha recordat a dues persones "pioneres d'aquesta revolta" com foren Antoni Artigues i Macià Manera; i ha acabat Maria Bauzà, de la Plataforma 31 de Desembre, llegint un manifest.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid