Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
Cinc policies espanyols més investigats per la repressió l'1-O

Ja són 10 els policies espanyols investigats pel titular del jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona.

13/09/2018 Drets i Llibertats

El jutge Francesc Miralles del  jutjat d'instrucció número 7 de Barcelona ha citat a declarar com a investigats cinc policies espanyos més arran de les càrregues policials per impedir el referèndum de l'1 d'octubre. Tres dels policies estan implicats en les càrregues de l'Escola Àgora de Nou Barris, i els altres dos haurien participat  a les Escola Pia de Sant Antoni a l'Eixampla Esquerra i l'Escola Infant Jesús de Sant Gervasi.

L'Escola Pia i l'Infant Jesús, no són de titularitat pública i cal recordar que el jutge ja va posar en dubte les actuacions policials en escoles privades arran del cas del centre Fedac, a Horta, argumentant que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) especificava que "s'havia d'impedir la utilització d'edificis públics".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid