Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
RIF-CATALUNYA
Manifestació a Girona en solidaritat amb els presos polítics rifenys

La manifestació es farà avui diumenge 08/07/2018. Començarà a les 17.30 hores  amb sortida des de la plaça Santa Eugènia de Girona a les 18.00 hores , fent un recorregut fins la plaça Llibertat de Salt.

08/07/2018 Internacional

Davant les sentències injustes, amb més de 300 anys de presó, contra els 53 militants rifenys empresonats a Casablanca des de fa 13 mesos el comitè rifeny de les comarques gironines en assemblea del passat 27/06/2018 a Quart per unanimitat ha decidit convocar una manifestació a Salt, per rebutjar aquestes sentències polítiques que nómes persegueixen fer més patiment a les famílies i castigar el poble rifeny.


La manifestació es farà avui diumenge 08/07/2018. Començarà a les 17.30 hores amb sortida des de la plaça Santa Eugènia de Girona a les 18.00 hores , fent un recorregut fins la plaça Llibertat de Salt.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2020 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid