Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Solidaritat
L'ANC i Òmnium fan efectiu el pagament de la fiança de més de 2,1 milions imposada pel jutge Llarena
04/07/2018 Política
La fiança de més de 2,1 milions imposada pel Tribunal Suprem als membres del Govern de la Generalitat de l’anterior legislatura ja ha estat pagada. Aquest matí, la Caixa de Solidaritat ha pogut fer efectiu el pagament, després de completar tots els tràmits adients.

Des de divendres, moment en què es va fer una crida per omplir la Caixa, i fins avui al migdia, s’han recollit 1.766.391 euros, que sumats a les donacions que s’havien fet anteriorment, han servit per arribar a la xifra de més de 2,1 milions d’euros.

Malgrat això, des de l’Assemblea, se segueixen fent crides a seguir omplint la Caixa de Solidaritat pels possibles embats judicials que puguin venir en un futur. La solidaritat i persistència són la força del moviment.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid