Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per a la República
La web "Adéu Ibex35" informa com fer el canvi a un consum ètic, sostenible i de proximitat
20/06/2018 Política

El Comitè de Defensa de la República de Vilanova i la Geltrú (@cdrvng) ha creat la web "Adéu Ibex35" amb informació per deslligar-se d'empreses que actuen "de forma il·legítima contra la voluntat popular i apostar per empreses ètiques i de proximitat".

En aquesta línia, la web et proposa les alternatives a les empreses que se situen a l'Ibex35 o al seu entorn. També fa una crida a mantenir viva la pàgina. "Comparteix-la a les xarxes, fes suggeriments o una donació", assenyala.

Per diu Adéu a l'Ibex35, la pàgina remarca que "La República no es fa només de dies històrics, també hi ha petites accions individuals del nostre dia a dia que ens apropen a l'objectiu de construir un país més just per a tothom. Aixecar la República vol dir deslligar-se de les empreses de l'IBEX que actuen de forma il·legítima en contra la voluntat popular. Apostem per empreses de proximitat, respectuoses amb el medi ambient, socialment responsables i basades en models democràtics".

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid