Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
Els CDR del Camp exigeixen l’acció política i social comuna

Demanen la creació d'una taula formada pels actors polítics de partits sobiranistes juntament amb les entitats socials i ciutadanes

19/06/2018 Política

Els Comitès de Defensa de la República (CDR) recorden als partits sobiranistes, un cop constituït el Govern, que la seva acció de govern està sotmesa al mandat de l’1 d’Octubre i el 21D: la implementació de la Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República i, per tant, la proclamació de la República Catalana amb tots els seus efectes. 

Les assemblees, a nivell nacional i en els àmbits de barri, local o territorial, lliuraran a partir d’aquesta setmana la petició als representants polítics amb l’exigència expressa de: 

Crear una taula formada pels actors polítics de partits sobiranistes juntament amb les entitats socials i ciutadanes (Òmnium, ANC i CDR’s), amb la finalitat de reprendre el debat i tancar acords per:

    1. La publicació al DOGC de la declaració de la República Catalana.
    2. La conseqüent implementació de la  Llei de Transitorietat Jurídica i Fundacional de la República.
    3. El desplegament definitiu, sense retrocés i seguint el full de ruta acordat, de la República. Un període en el qual tots els actors, polítics i socials, tindran clars els seus rols i obligacions.Seguim actius, lliures i combatius.

L’escrit reprèn l’ànim de la petició que es va fer el gener passat a les executives del PdCAT, ERC i la CUP i, concretament, amb la voluntat de fer convergir l’acció política i social.

Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid