Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
1-0
El catàleg de l'exposició "55 urnes per la Llibertat" serà disponible per la inauguració de la mostra a Brussel·les

El proper 15 de juny  a l'Eglise Saint Jean-Baptiste au Beguinage  a Brussel·les

07/06/2018 Drets i Llibertats

El catàleg de l'exposició "55 urnes per la Llibertat" serà disponible per la inauguració de la mostra a Brussel·les el proper 15 de juny. L'Eglise Saint Jean-Baptiste au Beguinage acollirà l'exposició que es podrà veure fins el 14 de juliol. Es comptarà amb la preència del conseller de Cultura, Lluís Puig i Gordi; el president del Comitè de Solidaritat Catalana, Hervè Pi i els comissaris de la mostra, Fina Duran Riu i Esteve Sabench.

"55 urnes per la llibertat" és un projecte que neix de la voluntat de donar a conèixer els greus fets repressors, ocorreguts el dia 1 d'octubre a Catalunya, davant la voluntat del poble de mostrar la seva veu.

El llibre presenta les creacions de 55 artistes que fan sentir la seva veu per exclamar la seva indignació i reclamar la llibertat i la democràcia. Artistes de diferents generacions, llocs i pensament han ofert la seva obra de manera solidària per ajudar a recollir fons per assumir les despeses de la repressió.

També ho han fet els autors dels textos, grans especialistes en cadascú dels seus àmbits, el fotògraf que ha donat imatge a les situacions creades i el que ha reproduït les urnes, els dissenyadors, els distribuidors, els llibreters i tots els professionals que han treballat per fer possible aquest projecte.

"55 urnes per la llibertat" recull el contingut de l'exposició i neix amb la voluntat de recollir fons per afrontar les despeses que continua generant la repressió. El catàleg ha estat possible gràcies a aportacions particulars, desinteressades. «Tothom pot ajudar» Amb la col·laboració de Govern de la República, Comitè de Solidaritat Catalana, Fundació Vilacasas, Galeria Odile Oms, Ceret se trobarà a totes les llibreries solidàries de Catalunya.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid