Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Amiant
Jubilats de Macosa-Alstom lliuren 10.000 signatures contra l'amiant al Parlament

És el resultat d'una campanya que van iniciar per tal de donar a conèixer i sensibilitzar sobre el gran perill que representa l'enorme quantitat d'amiant instal·lat a Catalunya.

31/05/2018 Drets i Llibertats

Jubilats de Macosa-Alstom van lliurar ahir 10.000 signatures al president del Parlament Roger Torrent demanant la retirada de l'amiant.

La recollida i lliurament de les signatures és el resultat d'una campanya que van iniciar per tal de donar a conèixer i sensibilitzar sobre el gran perill que representa l'enorme quantitat d'amiant instal·lat a Catalunya. Els Jubilats de Macosa-Alstom són els treballadors que al llarg de molts anys, durant les dècades de 1960 a 1990, van treballar manipulant i respirant amiant a l'antiga fàbrica Macosa del Poblenou. I ara, un cop que han arribat a la jubilació, són molts els companys que han mort o que estan malalts a causa de l'amiant. Aquesta situació els ha portat a iniciar una campanya per l'eliminació d'un perill que és la causa diversos tipus de càncer.

La recollida de signatures que ara han presentat al president del Parlament també va ser lliurada a l'alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, fa un parell de mesos. Han volgut presentar a la Generalitat la mateixa proposta que ja vam fer a l'Ajuntament de Barcelona, amb l'objectiu de realitzar un acte institucional conjunt com a cloenda de la campanya, amb la presència dels treballadors i jubilats de Macosa- Alstom, l'Ajuntament i la Generalitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid