Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Tothom a la mani del 15A #LlibertatPresosPolítics
El president Carles Puigdemont ha estat alliberat per la Justícia Alemanya, la qual cosa ha confirmat el que tots sabíem, que el procés d'autodeterminació per la independència i la República catalana és essencialment democràtic, de masses, cerca de manera constant el diàleg amb l'Estat espanyol i refusa qualsevol tipus de violència.

Toni Comín, Clara Ponsatí, Lluís Puig, Meritxell Serret, Marta Rovira i Ana Gabriel es troben en llibertat perquè Europa entén la seva actuació com l'exercici dels seus drets i obligacions democràtics en compliment del mandat de les urnes. Romanen en presó, com a ostatges d'un estat antidemocràtic: Oriol Junqueras, Jordi Turull, Joaquim Forn, Josep Rull, Dolors Bassa, Raül Romeva, Jordi Cuixart, Jordi Sànchez i Carme Forcadell. Desenes d'altres parlamentaris, alcaldes i ciutadans es troben processats, encausats o perseguits.

L'Estat espanyol, en fallida econòmica i en bancarrota democràtica i moral, incapaç de dialogar i en crisi estructural pretén, a través d'una política demofòbica de persecució contra el poble català, ocultar el seu desori i l'estat de corrupció que l'ofega.
És per això que reacciona amb virulència i menyspreu davant la sentència dictada pel Tribunal Superior de Slesvig-Holstein, a l'igual que ho fa davant l'informe del relator especial de les Nacions Unides sobre llibertat d'opinió i expressió, o del Comitè de Drets Humans de l'ONU, que crida a Espanya a respectar els drets polítics de Jordi Sànchez.

Hem de lluitar per la democràcia, per les llibertats polítiques i pels drets socials. Però res no serà possible si la gent treballadora no ens mobilitzem i no reivindiquem el nostres drets socials i nacionals.

En aquest sentit, valorem molt positivament l'impuls, per part de CCOO i UGT de Catalunya juntament amb l'Assemblea Nacional i Òmnium Cultural i altres moltes entitats, de i'ESPAi DEMOCRÀCIA l CONVIVENCIA, que planteja donar una "resposta unitària en defensa de les institucions catalanes, els drets fonamentals, el dret que té el poble català a decidir el seu futur polític la democràcia". A més, denuncia "la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques" i insta que "els problemes polítics han de tenir una resposta política no repressiva". També crida "a respondre d'una manera pacífica ferma en defensa de les institucions, del respecte a la diversitat del país dels drets fonamentals, a favor del diàleg" i es compromet "a respondre de manera coordinada davant de qualsevol acció que conculqui els drets fonamentals, sense descartar cap forma pacífica de mobilització resposta de país".

És per això que, des de Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana fem una crida a les persones afiliades a CCOO de Catalunya, als treballadors i les treballadores, i a la societat catalana en general a participar massivament en la manifestació del proper DIUMENGE 15 D'ABRIL, A LAS 11.30 h, A LA PLAÇA D'ESPANYA, DE BARCELONA, PER RECLAMAR LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLITICS!

Sindicalistes de CCOO per la Independència i la República Catalana

web: indepesccoo.cat

facebook: https://www.facebook.com/lnd epesCCOO/? ref= bookmarks twitter: https://twitter.com/indepesCCOO

Telegram: https://t.me/indepesccoo


 

Valora
Rànquings
  1. Els sindicats amenacen amb una vaga si Ensenyament no accepta que els docents recuperin l'horari lectiu anterior a les retallades
  2. La majoria de mitjans censura la salutació feixista d'un simpatitzant del PP
  3. Són culpables i els volem a casa
  4. Un mosso d'esquadra és el primer testimoni del #judicifarsa que demana declarar en català
  5. La CUP inicia els tràmits per la reversió de quatre centrals hidroelèctriques a la Vall Fosca
  6. El Front Republicà es presenta a Tarragona
  7. Llibres del Segle publica "Elements per a una Sintaxi Nacional" per Carles Benítez, Carles Castellanos i Manuel Costa-Pau.
  8. Declaren al judici del procés els policies nacionals espanyols que van intervenir a Girona el dia 1 d'octubre
  9. Front Republicà comença la campanya a peu de carrer defensant l'1-O
  10. Celebració de l'efemèride de la proclamació el 14 d'abril de 1931 de la REPÚBLICA CATALANA pel President Francesc Macià
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2019 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid