Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Cadena Humana
Les fotografies dels presos polítics i exiliats fan el cim a l'agulla del cavall Bernat de Montserrat

La cadena humana ha recorregut 8 kilòmetres a través de massís de Montserrat amb un desnivell de 650 metres

29/04/2018 Política

Aquest dissabte, més de 3.500 persones han participat en una cadena entre Collbató i el Cavall Bernat de Montserrat per reclamar l'alliberament dels presos independentistes i el retorn a Catalunya dels polítics exiliats sota el lema Faran el Cim. Amb aquesta acció, a cadena ha facilitat que les fotografies dels represaliats arribessin a l'agulla del cavall Bernat com expresseva simbòlicament el lema.

A l'inici de l'acció a la plaça de l'Església de Collbató, Laura Masvidal, l'esposa de Joaquim Forn, ha agraït a tothom les mostres de suport aquesta iniciativa. També han hagut parlaments  d'Òmnium Cultural, la Crida per la Llibertat i l'alcalde de la població Miquel Solà. El tret de sortida l'han protagonitzat els Falcons de Barcelona.

L'acció ha estat organitzada per l'Associació Catalana pels Drets Civils, amb el suport de nombroses entitats

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid