Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
Lliurament de V Premis Martí Gasull i Roig al Teatre Poliorama de Barcelona
01/02/2018 Cultura
El proper dilluns, 5 de febrer, a partir de les 20.00 hores, al Teatre Poliorama de Barcelona es farà la gala d’entrega dels V Premis Martí Gasull i Roig, organitzats per la Plataforma per la Llengua i que reconeixen la trajectòria i les accions que han fet persones i entitats en la defensa i la promoció de la llengua catalana. Abans, a partir de les set de la tarda, les autoritats i personalitats convidades passaran pel fotoreclam que s’ubicarà al centre de la Rambla.

En aquesta ocasió, els finalistes són Catalunya Ràdio, els Cinemes Texas i l’Escola la Masia i el guanyador s’escull a través d’una votació popular on hi ha participat més de 7.000 persones. D’altra banda, s’entregarà el II Premi Especial del Jurat que recollirà Josep Ruaix i Vinyet.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid