Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
lluita sindical
Acte de la Intersindical (CSC) a Igualada
07/02/2018 Drets i Llibertats

El proper dijous 15 de febrer a les 19h. la Intersindical-CSC realitzarà una xerrada, al Casal Popular d'Igualada el Foment, per tal d'explicar les lluites que duen a terme a la comarca  i al país.

Unes lluites locals pels contractes, pels dies de festa, per les vacances, pels convenis ,.... un dia a dia que no deixa de ser un granet de sorra per unes lluites globals per l'emancipació de la nostra classe i la nostra nació.

El sindicat entén que les dues lluites són complementàries; no hi ha lluita global sense lluita local i això és el què us volem transmetre el proper dijous.

A l'acte  s'aprofundirà en el creixement de la Intersindical-CSC, el conflicte actual a Smoking, la situació de les diferents conselleries de la Generalitat davant el 155 (s'ha anat assessorant i fent assemblees junt amb la sectorial de l'ANC) o la demanda de Foment del Treball contra el sindicat per la vaga general del 8 de novembre.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid