Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la República
L'ANC manté les mobilitzacions previstes per exigir que la sessió d'investidura

Sobre la investidura, Carles Riera de la CUP s'ha pronunciat en una piulada: Per lleialtat al resultat del 21D cal q el Ple sigui convocat per avui.Cap concessió a l'http://Estat.La democràcia no s'ajorna #República #Dempeus" i Francesc Dalmases de Junts per Catalunya li ha contestat "Absolutent d'acord i compromesos"

30/01/2018 Política

Davant l’ajornament, però no descononvocat, del debat d’investidura d’avui, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha manifestat en un comunicat que "mantenim la convocatòria de manifestació a les 14.30 h de la plaça Sant Jaume al Parlament i la concentració posterior, per exigir que la sessió d'investidura per restituir el president Carles Puigdemont es dugui a terme sense ingerències, en els terminis i condicions que ja estaven establerts".

També remarca que "no acceptem que un tribunal de part dicti les decisions al Parlament i exigeix que es respecti el mandat popular obtingut a les urnes el 21D i "no acceptarem cap pas enrere de les nostres institucions en la defensa del mandat del poble de Catalunya i en la defensa dels membres d’aquestes mateixes institucions". 

L’ANC proveirà un senyal realitzat de la manifestació en directe en alta definició a través del satèl·lit Hispasat. El senyal realitzat s’oferirà entre les 14.00 h i les 18.00 h.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid