Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#155
La Intersindical-CSC valora molt positivament la concentració d'avui a la plaça Sant Jaume de Barcelona

La portaveu del sindicat, Roser Palol, ha afirmat que “el 155 ha començat a provocar dèficits en els serveis públics i en l'atenció a la ciutadania”

21/11/2017 Política
El sindicat independentista valora molt positivament la concentració realitzada avui a la Plaça de St. Jaume i emplaça al conjunt de treballadors i treballadores de la Generalitat a continuar organitzant-se per frenar l'aplicació de l'article 155. En paraules de la seva portaveu, Roser Palol, “el 155 és una imposició democràtica i un atac a la dignitat del col·lectiu de treballadors públics d'aquest país, i cal donar-hi una resposta”.

La Intersindical-CSC, conjuntament amb la sectorial d'Administració pública de l'ANC, ja porta dues setmanes celebrant assemblees informatives als centres de treball de la Generalitat amb un destacat èxit de participació. Aquestes assemblees serveixen per resoldre dubtes dels treballadors i treballadores i per debatre sobre la por que vol provocar el govern espanyol amb l'aplicació de l'article 155.

Concentracions com les d'avui són importants per combatre col·lectivament la por que ens volen provocar”, afirma la portaveu del sindicat, Roser Palol. Segons la Intersindical-CSC, cada vegada hi ha més demanda d'informació entre el col·lectiu de treballadors públics i és per això que s'ha decidit muntar un gran acte públic a Barcelona el proper 30 de novembre, amb el lloc pendent de concretar.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid