Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
per la República
La Intersindical-CSC fa una crida a participar en la vaga general en defensa de la República

Condemna l’ocupació per part de la Guardia Civil dels edificis de la Generalitat i crida tothom a defensar la democràcia

02/10/2017

Ahir, 1 d'octubre, se celebrà el referèndum d'Autodeterminació de Catalunya amb la victòria aclaparadora del Sí a la proclamació de la República Catalana.

Per a la Intersindical "Aquest referèndum d'autodeterminació s'ha pogut celebrar gràcies a la determinació de les institucions legítimes catalanes i la fermesa de les classes populars del país que, malgrat la violència institucional de l'Estat espanyol -política i física- acudí a les urnes i defensà els col·legis electorals i la democràcia fins a les darreres conseqüències".


En aquesta línia considera que, "per a defensar la democràcia, expressada ahir a les urnes pel nostre poble, la Intersindical-CSC convoquem Vaga General a partir del 3 d'octubre".

Remarca que, "conscients de la necessitat d'unir -més que mai- el nostre poble en la defensa de la República Catalana, la Intersindical-CSC posem a disposició del conjunt de la societat civil del nostre país la nostra convocatòria de vaga general, registrada i autoritzada d'acord amb el què requereix la legislació vigent actualment"


Afirma que "La classe treballadora catalana podrà exercir el seu dret a vaga emparant-se en la protecció que atorga la nostra convocatòria"

També apunta que "Volem, també, que el dia 3 d'octubre serveixi per a expressar el nostre rebuig a les salvatges agressions patides pels nostres conciutadans a mans d'un Estat que no ha dubtat en ocupar i reprimir el nostre país amb efectius policials i militaritzats. Així mateix, aquesta jornada ha de servir per a exigir la seva immediata retirada del país"

Tot indicant que "Perquè som lliures i dignes. Perquè mai més ens deixarem trepitjar, demanem al nostre poble que surti als carrers el pròxim 3 d'octubre a defensar la democràcia i la República que la ciutadania de Catalunya ha escollit a les urnes. I exigim, per dignitat i legitimitat, que els resultats del referèndum s'apliquin de manera immediata"

La Intersindical-CSC condemna categòricament l’ocupació dels edificis de la Generalitat així com la detenció dels responsables polítics del Govern per part de les forces repressives de l’Estat espanyol.

Demana que el govern ha de mantenir el mandat democràtic del Parlament  i la ciutadania per a dur a terme un referèndum per decidir el futur polític de Catalunya. "Qualsevol impediment a fer sentir la veu del poble de Catalunya és un atac a les llibertats democràtiques i drets civils recollits en tots els tractats internacionals" remarca.

En aquesta línia "fa una crida a tota la població a mobilitzar-se en defensa de la democràcia i les llibertats de Catalunya concentrant-nos davant dels edificis de la Generalitat ocupats per l’Estat espanyol o a les places de les viles i ciutats per denunciar aquests fets tan greus".

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid