Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
3-O
La CGT fa una crida a la Vaga General

Condemna l'acció repressiva de l'Estat espanyol,"Centenars de ferits, milers de cops de porra, ulls perduts, bales de goma, escoles destruïdes".

02/10/2017 Política
Cgt Cgt

La CGT fa una crida  a tota la classe treballadora a fer vaga, participant de totes les convocatòries que hi hagi previstes pel dia 3 d’octubre.

"Una Vaga General que aquest dimarts 3 d’octubre plantarà cara a la repressió i promourà una gran mobilització per donar-hi resposta", ha manifestat el sindicat.

Remarca que "els nostres carrers avui s’han omplert de terror i sang. Sang la nostra, la del poble", tot dient que "Les porres, les de sempre, les de les forces de seguretat de l’Estat. Ja feia setmanes que vèiem com la repressió s’intensificava i afectava directament a milers i milers de treballadors i treballadores. Aquest diumenge, però, hem vist com ha superat el pitjor dels escenaris previstos"

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid