Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Llengua
L'Espai Mallorca a Barcelona celebra el Dia Francesc de Borja Moll

La Conselleria Educació i Universitat Illes Balears va fer una crida a fer activitats a escoles i biblioteques d'arreu dels Països Catalans per celebrar el dia Francesc de Borja Moll

18/10/2017 Cultura

Coincidint amb els actes del quart aniversari de l'Espai Mallorca a Barcelona, l'entitat celebrarà aquest divendres el Dia Francesc de Borja Moll conjuntament amb la Institució Francesc de Borja Moll.

L'acte començarà a les 19h amb el "Pi de les tres Branques. Lectura de Rondalles d'arreu dels Països Catalans" a càrrec de Joan Veny, Roser Ros, Joan TaltavullIsidor Marí MayansPilar Puig, Lluís Oliver i Virginia Conquillat.

A continuació, els sonadors de Es Gall de sa Pastera i els menorquins de Es Bastió de S'illa ameniran la festa amb boleros i jotas!

Altres actes del quart aniversari de l'Espai Mallorca a Barcelona

- Diss. 21 a les 20.30 h. LECTURA DRAMATITZADA
Anna Gornés ens llegirà algun dels seus textos satírics, que, segons explica, tenen molt a veure amb les seves misèries sexuals...

- Diss. 22 a les 21.30 h. CONCERT 
La Gran Orquesta Republicana és d'aquells grups que s'emporta la festa allà on va. Veniu entrenats perquè ens faran moure tots els ossos!

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid