Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la Republica
L'Assemblea Pagesa de Ponent fa una crida a proclamar la República als Ajuntaments
24/10/2017 Política

L'Assemblea Pagesa de Ponent i els Comitès de Defensa del Referèndum (CDR) d'Artesa de Segre i Bellpuig han fet una crida a proclamar la República als Ajuntaments, places o indrets simbòlics de les poblacions de Catalunya per "pressionar al Govern i les institucions catalanes perquè volem que s’implementi el resultat del Referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre: que es posi en marxa la Llei de Transitorietat i es proclami la República catalana ja!!".

Així com també demostrar al Gobierno que no n’hi ha prou intervenint les institucions catalanes i cessant els seus representants per impedir la proclamació de la República. Encara no s’han adonat que és el poble català el que vol aquesta independència i que és qui la farà possible.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid