Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Referèndum
La policia espanyola identifica als assistentes a l'acte de presentació de la campanya de la CUP a València

Pintades de suimbologia nazi  a la  a Universitat de València amb amenaces de mort a la diputada de la CUP, Anna Gabriel,

13/09/2017

En el marc del tret de sortida del darrer tram de la campanya pel referèndum. "Sí, viure vol dir prendre partit" amb una acció "simultània i descentralitzada a les quatre capitals dels Països Catalans: Barcelona, Palma, Perpinyà i València". En tots quatre punts es tenia previst llegir el manifest 'El nostre horitzó, Països Catalans' i interpretar la muixeranga, Himne dels Països Catalans.

A la ciutat de València aquest acte no s'ha pogut realitzar en plena normalitat, ja que la policia ha identificat a les diputades de la CUP-CC Anna Gabriel i Mireia Vehí, i així com a la resta, una vintena llarga que havian assistit a la plaça de la Verge. Tot i així, sense escenografia pròpia però si policial, s'ha fet l'acte que ha comptat també amb el parlament de Maria Isona, de Reconstruint Fuster.

Pintades

Aquest matí a la Universitat de València (UV) ha aparegut unes pintades de simbologia nazi amb amenaces de mort a la diputada de la CUP, Anna Gabriel. Es dóna el cas que la diputada ha de participar avui amb el diputat Joan Josep Nuet a una taula rodona sobre  'Cap a la república catalana?  a la Facultat d'Història de la UV.

Les amenaces es produeixen el mateix dia que la Facultat d'Història acollirà la taula rodona 'Cap a la república catalana?. Referèndum 1 d'octubre' amb la participació de Gabriel i del diputat Joan Josep Nuet. 'Tret a Anna Gabriel', 'Fora CUP', 'CUP, mai benvinguts', esvàstiques i dianes han sigut algunes de les pintades que han aparegut en les immediacions de la facultat.


Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid