Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
L'Ajuntament de Celrà interposa un contenciós administratiu per evitar el tancament del punt de votació

El consistori afegeix que "no s'incauti material"

30/09/2017 Política

L'Ajuntament de Celrà ha interposat recurs contencios administratiu especial d eprotecció jurisdiccional dels drets fonamentals de la persona a la Secció Contenciós del servei de registre de Girona per sol·licitar al jutjat que quedi sense efecte l'acta de requierimet, així com la incautació de material per l'exercici de les llibertats públiques, per poder disposar del local o espai referenciat aquest cap de setmana i evitar la lesió dels drets fonamentals.

També es demana que quedi sense efecte la instrucció 5/2017 i la resta de ciurculars de la Fiscalia Superior dde Catalunya, per permetre el lliure exrcici dels drets fonamentals aquests dies i que no efectuim cap tipus d'intervenció en el centre de votació ni entrada al mateix.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid