Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Música
Tot a punt pel Feslloch 2017

El festival esgrana la seua programació i anuncia un abonament de divendres i dissabte. Les entrades d’un dia es podran comprar a taquilla amb un preu entre 15 i 20€

04/07/2017 Cultura

Els veïns i les veïnes de la xicoteta localitat castellonenca de Benlloch rebran  del 6 al 8 de juliol milers i milers de joves vinguts de totes les comarques valencianes -i d'arreu de la nació- per gaudir d’un dels festivals més originals del panorama. Un esdeveniment caracteritzat per fer valdre la música cantautors del País Valencia que enguany compta a més amb una nodrida presència de bandes del Principat -entre les que sobreeixen Manel o Animal– i projectes únics com Les Kol·lontai o l’espectacle de producció pròpia ‘Feslloch a Banda’ amb Xavi SarriàFeliu Ventura i Josep Nadal. Destaca també la presència d’alguns dels grups més en forma de l’escena valenciana com ZooSmoking Souls o El Diluvi.

Amb l’objectiu d’estimular els més indecisos, l’organització del Feslloch ha desvetllat el cartell que agrupa les actuacions per dies. Així, els encarregats d’obrir el festival el dijous 6 de juliol seran Pepet i Marieta, Oques Grasses, Huntza, Doctor Prats, Roba Estesa, la Xaranga de Benlloch i DJ Manshtip. Divendres prendran l’alternativa formacions de la talla de Manel o Ebri Knight, a més de l’esperat ‘Feslloch a Banda’. Hi actuaran també els populars Animal, Gener, Égalité, Candela Roots, La Fúmiga, Les Kol·lontai, Escala i Corda i DJ Macondo. Dissabte la programació es tanca amb ZOO, Smoking Souls, Xiromita Trad Project, El Diluvi, Pupil·les, Tomàs de los Santos, Mireia Vives i Borja Penalba, Xavi Castillo, Figuels DJs, DJ Rule i de nou Escala i Corda DJs. La programació d’activitats paral·leles inclourà també tallers, debats, competicions de petanca, bàsquet 3×3 i volei, karaoke i altres sorpreses que l’organització concretarà properament.

Per a facilitar l’assistència de tots els que vulguen gaudir d’alguna de les jornades del Feslloch i no puguen assistir a tot el festival, s’han posat a la venda abonaments especials per a divendres i dissabte amb un preu de 32€. A més, les entrades d’un dia tindran un import de 15€ per al dijous i 20€ tant divendres com dissabte. Aquests tiquets permetran gaudir de tota una jornada del festival, i només podran adquirir-se a taquilla.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid