Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
ALT EMPORDÀ
El PDECat de l'Escala "no valora" l'exhibició militar d'ahir

Ahir un regidor de CiU de l'Escala (Martí Guillem) va promoure una exhibició militar

08/07/2017 Política

Avui el portaveu del PDECat de l'Escala, Robert Bosch, ha respost quan li han preguntat per la performance de l'exèrcit espanyol d'ahir que el partit  "no valora" l'exhibició militar. Literalment ha escrit "El partit no valora activitats comercials empreses".

L'empresa que va organitzar l'exhibició militar va ser el Càmping Illa Mateua propietat del regidor de CiU Martí Guillem Sureda. Ahir un cop es va conèixer la notícia de l'exhibició militar es van publicar a les xarxes socials fotografies de Martí Guillem amb diversos membres del PP entre els quals hi havia Alícia Sánchez Camacho i Jorge Fernández Díaz.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid