x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
MANIOBRES MILITARS
Posicionament unitari de l'independentisme gironí contra les maniobres militars

Partits, Entitats Cívils, Organitzacions Juvenils, Casals i Ateneus de la Ciutat s'adhereixen a les mobilitzacions de dilluns.

17/02/2017 Política
ANC, Òmnium, PDeCAT, ERC, CUP, Avancem, MES, Demòcrates, Casal Independentiste El Forn, l'Àteneu 24 de Juny, Fundació Les Voltes, JERC i l'Assemblea de Joves del Gironès, i l'ADAC han mostrat avui el seu rebuig a les maniobres militars de l'exèrcit espanyol anunciades per dilluns. Per a les Entitats i Organitzacions independentistes de la Ciutat, les maniobres són una provocació del Ministeri de Defensa u atempten directament contra els valors de la Pau, així com van contra l'autonomia local dels municipis de Girona i Celrà. En aquest sentit, tots aquests col·lectius han decidit adherir-se a les convocatòries de mobilització i per això convoquem a tots els gironins i gironines que puguin a participar de la Marxa Popular que sortirà dilluns a les 8h. del Cul de la Lleona. La Marxa pujarà fins al Castell de Sant Miquel on es trobarà amb una altre columna sortida des de Celrà. Igualment, a la tarda les Organitzacions fan una crida a participar a la Concentració que hi haurà a les 19h. davant de l'Ajuntameny de Celrà. Tots els Partits i Entitats han aprofitat l'ocasió per reiterar la seva voluntat de treballar perquè el Referèndum d'Independència d'enguany sigui un èxit, i d'aquesta manera deixar de viure situacions estrambòtiques com la d'aquest dilluns i les maniobres militars.
Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid