Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Per la ruptura
La conferència internacional de la CUP a favor del referèndum reunirà més de 15 organitzacions de països diferents

Els conferenciants és reuniran amb la presidenta del parlament, Carme Forcadell, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva

12/05/2017 Política

La CUP celebrarà, el proper dissabte dia 20, una jornada de conferències amb ponents internacionals de més de 15 països diferents d'Europa i la Mediterrània. L'objectiu és visualitzar suports internacionals a favor del referèndum d'autodeterminació. La jornada, sota el nom “Sobirania Popular i Autodeterminació. Canvi Polític a la regió Euro-Mediterrània”, convida els representants polítics estrangers a debatre sobre el referèndum a Catalunya, el dret a l'autodeterminació, experiències pràctiques de desobediència, i el futur de la Unió Europea i l'euro.

Entre les organitzacions participants hi ha Momentum d'Anglaterra, Rise d'Escòcia, Via democràtica del Marroc, el Partit Pirata d'Islàndia, el BDS de Palestina, el Razem de Polònia, el Bloco de esquerda de Portugal, Dei Lenk de Luxemburg, Antarsya de Grècia, Die Linke i Interventionistiche Linke, les dues alemanes, HDP del Kurdistan, Sortu del País Basc, el Sinn Féin d'Irlanda, i el Comitè Català de Suport al Rif o el SAT d'Andalusia, entre d'altres.

El divendres 19, els representants polítics estrangers es reuniran amb la presidenta del parlament, Carme Forcadell, i el conseller d'Afers Exteriors, Raül Romeva -separadament-, així com amb el grup parlamentari de la CUP-CC. A la tarda, assistiran a l'acte central del Pacte a favor del referèndum.

Dissabte la jornada es dividirà en tres taules -Com guanyar sobirania popular?; La desobediència com a eina d’acció i transformació política; i Alternatives a la Unió Europea del Capital- i un acte polític final sota el lema de «Referèndum sí o sí» amb la participació de Quim Arrufat, portaveu del secretariat nacional de la CUP, la diputada Anna Gabriel, i diverses de les organitzacions convidades.

Les conferències començaran a les 10,30h del matí i s'acabaran a les 8h del vespre, a l'auditori de la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona. L'entrada és lliure però hi haurà dinar calent i servei de ludoteca, per a les persones que s'hagin inscrit prèviament (inscripcions). Per a qui no pugui assistir-hi les conferències es retransmetran íntegrament per streaming.

Valora
Vídeos
20 de maig | Conferència Internacional "Sobirania Popular i Autodeterminació"
Rànquings
  1. La web "Adéu Ibex35" informa com fer el canvi a un consum ètic, sostenible i de proximitat
  2. La Flama del Canigó arribarà a Hamburg, Brussel·les, Ginebra i Edimburg
  3. Poble Lliure emplaça totes les forces independentistes d’esquerres i basades en la radicalitat democràtica a crear una direcció estratègica compartida
  4. Rebuig a l'acte de la Fundación Princesa de Girona a Vilablareix
  5. Un mort al passatge de la Camèlia número set
  6. La Universitat de Granada pressiona a la plataforma Andalusia pel dret a decidir per impedir la conferència de la CUP
  7. No perdem el nord
  8. Jo odio
  9. Nerea Barjola: “El relat dels mitjans sobre el cas de ‘La Manada’ segueix el mateix patró que el de les noies d’Alcàsser”
  10. Dilemes de la solidaritat
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid