x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
9N
L'ANC no accepta la sentència i fa una crida a la mobilització popular en defensa de "les nostres institucions"

El tribunal imposa dos anys d'inhabilitació a l'expresident i entre un i mig i un i nou mesos a les exconselleres per haver desobeït el Tribunal Constitucional espanyol (TC).

13/03/2017 Política

L’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha manifestat en un comunicat que no acceptala sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), ja que posa en qüestió els fonaments de l’Estat de Dret, i fa una crida a la ciutadania a preparar-se per acompanyar i defensar les nostres institucions legítimes en els mesos claus d’avui fins al referèndum.

Considera que el TSJC ha dictat avui la sentència que inhabilita la democràcia a Catalunya. El tribunal ha optat per seguir les directrius polítiques d’un govern central antidemocràtic i ha preferit inhabilitar les urnes abans que fer justícia.

"La sentència no només inhabilita Artur Mas, Joana Ortega i Irene Rigau, sinó que inhabilita els dos milions de ciutadans que van anar a votar el 9 de novembre de 2014", remarca l'ANC.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
(cc) 2006 - 2018 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid