Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Repressió
L'ASM dóna tot el seu suport als encausats catalans per la consulta del 9N

L'ASM dóna tot el seu suport als encausats catalans per la consulta del 9N

19/09/2016 Política
L'ASM L'ASM
L'Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) ha manifestat públicament el seu suport a Francesc Homs, que avui ha declarat davant el Tribunal Suprem com a investigat per la seva actuació en la consulta del Govern català del 9 N de 2014, així com els altres encausats, l'exconsellera Rigau i l'exvicepresidenta Joana Ortgea.

L'ASM recorda que el dret a decidir és consubstancial a l'existència dels pobles i nacions, tal com ho ratifiquen diverses resolucions de l'ONU, i que el futur del poble català s'ha de vehicular per la via democràtica i no als despatxos judicials espanyols.

L'entitat soberanista esoera i desitja, per tant, que el poble català pugui expressar la seva voluntat mitjançant els processos electorals i les consultes democràtiques que corresponguin, amb la comunitat mundial com a testimoni.

Valora
Rànquings
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid