x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
crueltat
La Plataforma Animalista de Santpedor vol acabar amb la "festa" de les vaquetes
16/02/2017 Drets i Llibertats

La Plataforma Animalista de Santpedor (PAS) i la Fundació Fauna han presentat el cartell de la campanya #SantpedorSenseVaquetes. Mostra el Timbaler del Bruc, un dels fills predilectes de Santpedor, maltractant una vaqueta com si d’un timbal es tractés.

El cartell il·lustra mostrar un Santpedor poc modern i gens evolucionat, on malgrat es vulgui donar una imatge de municipi progressista encara s’hi organitzen correbous. La Plataforma Animalista de Santpedor (PAS) s'emmiralla en la recent abolició dels Correbous a la ciutat d'Olot.

Aquesta imatge serà la que s’utilitzarà per promoure la campanya #SantpedorSenseVaquetes, amb l’objectiu de conscienciar als veïns del municipi per tal que recolzin la demanda. Volen pressionar el consistori perquè deixi de finançar i permetre la celebració d’aquest tipus d’espectacles taurins, que consideren denigrants, cruels i totalment impropis del segle XXI.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid