Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
LLIBRES
F de Figa organitza la presentació del llibre "Curs de feminisme per microones" a Deltebre
07/02/2017 Gènere

El col·lectiu feminista ebrenc F de Figa i l'editorial Ara Llibres han organitzat l'acte de presentació del llibre Curs de feminisme per microones, de la periodista i guionista Natza Farré.

El llibre és un cop sobre la taula per reforçar el paper del feminisme en la nostra societat, sense embuts, mitges tintes ni por. Una obra que denuncia el masclisme encobert en tots els àmbits de la nostra vida quotidiana –l’educació, la llengua, la cultura, els mitjans de comunicació, la política...– i que crida a fer-li front d’una manera radical: amb una revolució, la revolució feminista del segle XXI que ho canviarà tot perquè canviarà les dones.

L'acte va ser presentat per Anna Zaera, cofundadora i editora del digital cultural de les Terres de l'Ebre, surtdecasa.cat i va tenir lloc el passat 4 de febrer a Deltebre, on va gaudir d'una gran afluència de públic.

F de Figa es va presentar al públic el passat 3 de setembre amb la voluntat d'apropar el feminisme al territori i despertar consciències. Per dur a terme aquest objectiu, el col•lectiu organitza debats, xerrades i tallers per a compartir idees i fer difusió d'un feminisme inclusiu i solidari.

És en aquest context que la presentació del llibre de la Natza Farré a Deltebre afavoreix i contribueix a ampliar l'espai de debat crític que en aquests moments s'està obrint a les Terres de l'Ebre.

El col·lectiu celebra la bona acollida que ha tingut la presentació del llibre Curs de feminisme per microones i confia que ajudarà a promoure el feminisme al territori.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid