x Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Si continues navegant, es considera que n'acceptes l'ús. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
estudiantil
Anna Gabriel a Gramenet pel segon aniversari del SEPC
06/02/2017 Educació
El nucli de secundària del Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans a Santa Coloma de Gramenet celebra dos anys de lluita estudiantil. El dissabte 11 de febrer el sindicat omplirà Ca la Sisqueta, un espai autogestionat per a la creació d'un espai associatiu i cooperatiu, amb un acte polític però també festiu.

L'aniversari començarà a les vuit del vespre amb una xerrada d'Anna Gabriel, diputada de la CUP-CC, Mercè Terès, militant del SEPC UAB i Dídac Espí, militant del SEPC Gramenet. Després, el nucli del sindicat oferirà un sopar popular acompanyat de cervesa artesanal.

Tot seguit, començarà la festa amb les PD Kardashians, que portaran el seu propi estil RekeTraPopOi. L'actuació la clouran els PD's Radio Rebelde, que tancaran la festa amb el seu Punk con Reggaeton .

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
Introdueix les teves dades si vols rebre el butlletí
Vull donar-me de baixa
(cc) 2006 - 2017 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid