Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
La CUP-Crida per Girona critica que el govern descarti la municipalització dels serveis funeraris

La formació independentista lamenta la nul·la difusió de la sessió informativa que se celebra aquest vespre sobre la nova normativa de serveis fúnebres

15/12/2016 Política
CUP-Crida per Girona CUP-Crida per Girona
La CUP-Crida per Girona ha tornat a interpel·lar el govern gironí sobre la prestació dels serveis funeraris amb motiu de la sessió informativa que se celebrarà aquest vespre, a les 19.30h al centre cívic del Barri Vell, per presentar la proposta de nova normativa municipal sobre aquest tema. Es tracta d’una comissió informativa pública que l’equip de govern ha hagut de convocar gràcies a la iniciativa ciutadana promoguda per la mateixa CUP amb el suport de més de 2000 signatures.

La formació ha criticat que el govern no hagi permès un debat de fons sobre el model de prestació del servei, i que s’hagi tancat en banda a l’hora de valorar la creació d’uns serveis funeraris propis, com tenen previst fer properament ciutats com Barcelona. La proposta de la la CUP-Crida per Girona és que el consistori gironí es coordini amb altres municipis de la comarca per estudiar crear serveis públics mancomunats, amb l’objectiu d’assolir-ne una gestió realment democràtica i accessible.

Crítica a la nul·la difusió de la sessió informativa

El grup municipal també ha deplorat la manca de difusió que ha fet el govern de la sessió informativa que s’ha de celebrar aquest vespre en contrast amb els recursos que es destinen a fer propaganda d’altres iniciatives i campanyes de promoció de la ciutat. La CUP-Crida per Girona també ha denunciat l’absència de mecanismes de transparència i participació ciutadana reals en el procés d’elaboració de l’ordenança.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid