Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
6D
La Crida per Valls-CUP obre el despatx de l’Ajuntament
06/12/2016 Política

Avui dia 6 de desembre la CUP no té res a celebrar. A les deu del matí ha obert el despatx que té a l'Ajuntament, per fer-hi una reunió de treball, i han atès les consultes ciutadanes. A les dotze del migdia s’han sumat a la convocatòria que l’Esquerra Independentista de Valls porta fent des de fa 29 anys: la ja tradicional crema de la Constitució.

Des de la CUP es fa una crida a respectar la sobirania municipal i obrir els Ajuntaments, ja que no reconeixen ni la constitució ni l’estat espanyol com a marc jurídic propi. La Constitució és hereva d’un règim franquista i va ser feta amb un pacte de silencis i renúncies. Actualment aquesta constitució no representa a la gran majoria de catalanes, una eina caduca i que tracta d’impedir allò que més del 80% de la població d’aquest país demana, que és exercir el dret d’autodeterminació. Per la CUP ara és l’hora començar a treballar pel procés constituent i la celebració del referèndum.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid