Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
sense por
Els cinc independentistes citats a declarar a l'AN espanyola per la crema de fotografies del rei no aniran a declarar

Entre els encausats hi ha Aitor Blanc regidor de Som Gramenet i Ivan Altimira conseller de la CUP-Capgirem Barcelona al districte de Sant Andreu . Així com també a Roger Santacana, Jordi Almiñana i a la periodista Nora Miralles

03/12/2016 Drets i Llibertats

Els cinc investigats per l’Audiència Nacional Espanyola per cremar fotografies del Rei durant la Diada de l’Onze de Setembre no es presentaran el proper dimecres a declarar. Així ho van anunciar ahir en roda de premsa celebrada a la plaça del Rei de Barcelona.

"Hem decidit desobeir", ha afirmat Ivan Altimira, un dels investigats per un presumpte delicte d'injúries a la Corona. "No ens amaguem ni ens amagarem, perquè no creiem que en el moment en què es troben els Països Catalans haguem de demanar perdó per no reconèixer les institucions d'un estat que actua amb tarannà feixista", ha afegit Nora Miralles, una altra de les encausades.

En la nota de premsa feta pública per Alerta Solidària apunta en aquesta posició "Els plantem perquè no és ningú per jutjar-nos. Perquè han exhaurit de fa temps qualsevol pretesa legitimitat per jutjar res ni ningú dels Països Catalans i menys encara per causes polítiques tan evidents com la nostra. La repressió als qui expressem el rebuig públic als seus majors símbols patris respon a la desesperació dels qui ja fa anys han vist perduda la batalla de la legitimitat i la credibilitat".

També indica, que són conscients que que aquesta nova acció desobedient obre la porta a la nostra detenció i a l’agreujament del procés penal obert en contra nostra. "En som conscients. Però més perjudicats en resultem si renunciem a la fermesa que tantes companyes, en els darrers mesos, anys i dècades, han demostrat proclamant, amb fets i no només amb paraules, que Espanya és quelcom del passat, que ja no ens afecta i que hem de donar per superada."

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid