Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
17 de novembre
Totes les activitats de la mobilització estudiantil

Els estudiants han preparat diverses xerrades.

17/11/2016 Educació

La jornada de lluita a la UAB per la gratuïtat de l'ensenyament superior començarà a la facultat de veterinària

A les 9 del matí tindrà lloc una trobada sobre la reformulació dels plans d'estudis engegada a diverses facultats.

A dos quarts de 10, l'exportaveu de l'USTEC Rosa Canyadell farà una xerrada al voltant de la influència del neoliberalisme a l'educació.

Després, les activitats es desplaçaran a l'altra punta del campus.

A les 11 hores a la Facultat de Lletres tindrà lloc la xerrada "La precarització de la qualitat educativa després de Bolonya" a càrrec de l'alcalde d'Argentona i ex-militant del SEPC Eudald Calvo i l'ex-militant de l'Assemblea de Lletres i militant de l'Assemblea de Precàries Ruben de la Fuente.

Quan siguin les 12 es pararan les classes i les activitats per llegir un manifest en defensa de l'educació pública davant de totes les facultats. En un inici, s'havia convocat una roda de premsa conjunta del moviment estudiantil amb l'equip rector de la universitat, però finalment s'ha suspès. Fonts del moviment estudiantil apunten a Llibertat.cat que els motius han estat aliens als estudiants

Quinze minuts després començarà a la Facultat de Veterinària la classe crítica "Els veterinaris al món laboral".

Paral·lament, un cercavila recorrerà el càmpus de la universitat.

A les 2 de la tarda s'ha preparat un dinar popular a la Plaça Cívica que s'allargarà fins les 16h, moment on els estudiants emprendran el camí a Barcelona per participar a la manifestació de les 5 de la tarda a Plaça Universitat.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid