Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Gestió pública de l'Aigua
La CUP organitza a Blanes una xerrada sobre el control de la gestió de l'aigua
29/11/2016 Política

El control de la gestió de l’Aigua és el tema que la CUP de Blanes posarà sobre la taula en la xerrada que ha organitzat per aquest divendres a les 20h a la sala de plens de l'Ajuntament de Blanes.

Els regidor i la regidora de la formació independentista van abandonar la sala de Plens el passat mes d’octubre precisament en el moment de la votació d’un punt que proposava l'adquisició de la totalitat de les accions de l’empresa mixta Blanes Medi Ambient per part de l'Ajuntament de Blanes. La finalització anticipada de la concessió aprovada pel plenari suposarà una compensació de 60.000 euros per l'empresa Girona S.A, societat íntegrament privada dirigida per Narcís Piferrer.

La CUP va denunciar que Piferrer, també conseller delegat d'Aigües de Blanes, l’empresa encarregada de gestionar Blanes Medi Ambient, està essent investigat per les diligències judicials obertes als Jutjats de Girona i de Blanes per la presumpta gestió fraudulenta de les societats mixtes d'Aigües de Girona, Salt i Sarrià (AGISSA) i d'Aigües de Blanes per tal d’afavorir Girona SA i que té accions d'Aigües de Blanes i d'AGISSA.

Per obrir el debat sobre el control de la gestió de l’aigua la formació de l’esquerra independentista ha convidat com a ponents a Montserrat Vinyets, advocada de la denúncia de la CUP a Girona SA al Jutjat de Girona i Josep Rost, periodista de l'Ariet, mitjà que ha seguit el cas. En l’acte també hi participarà Jaume Pujadas, regidor de la CUP a Blanes.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid