Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Antifeixisme
L'Ajuntament de Sabadell aprovarà una moció en suport de l'antifeixista multat

Els partits del govern municipal, que a l'abril van convocar a la manifestació, permetran que s'aprovi la moció.

21/11/2016 Drets i Llibertats

Primers gestos de suport a Dani Marco, l'antifeixista multat per l'organització de la manifestació contra el racisme i el feixisme que el 24 d'abril va recòrrer els carrers de Sabadell. Aquest dijous es votarà al ple municipal de Sabadell una moció presentada per la Crida per Sabadell que demana que l'ajuntament es posicioni en contra de la sanció i demana la Generalitat de Catalunya i al Departament d'Interior que no imposi "cap sanció a aquest company antifeixista". Ja està garantida l'aprovació del text gràcies al suport dels altres partits del govern municipal: ERC, Unitat pel Canvi i Guanyem Sabadell.

En conjunt, la moció demana que l'Ajuntament es posicioni públicament en contra de l'obertura de l’expedient sancionador contra el company antifeixista, que insti a la Generalitat de Catalunya i al Departament d'Interior a no imposar cap sanció a aquest company antifeixista, que insti als Mossos d'Esquadra a respectar els drets fonamentals dels veïns i veïnes que exerceixen el seu legítim dret a manifestació, reunió, en defensa d'una societat lliure de feixisme i a actuar de forma contundent contra el feixisme i el racisme.

La Plataforma Antifeixista de Sabadell ha convocat una concentració en suport al militant repressaliat dijous 24 a les 19h. Al matí, es farà una roda de premsa davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Sabadell.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid