Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
CUP NORD ORIENTAL
La CUP Nord-oriental demana votar NO demà a la consulta de Salt

La territorial cupaire crida a saltencs i saltenques a oposar-se al model de desenvolupament urbanístic proposat i posa en valor la campanya d'Independents per Salt

24/09/2016 Política
Les assemblees de la territorial Nord-oriental de la CUP han volgut expressar avui el seu suport a la campanya del NO a la consulta que es farà demà a Salt sobre la urbanització del sector Sud de la ciutat. La CUP creu que el projecte és totalment desproporcionat, perjudicaria el petit comerç i fomentaria l'especulació immobiliària i que el cal és, en un sentit antagònic, proposar una vila cohesionada, preservi el territori i desenvolupi un model sostenible per a Salt.

En aquest sentit, la CUP Nord-oriental ha volgut destacar la campanya propositiva i activa que han fet des d'Independents per Salt les últimes dues setmanes amb actes, encartellades i difusió d'un projecte alternatiu al que defensen les opcions que volen perpetuar un model d'ocupació precari i un desenvolupament urbanístic més propi d'èpoques passades. Per tot plegat, la CUP demana a saltencs i saltenques que demà participin de la consulta i votin NO en clau de futur sostenible, humà i no precari per a la seva vila.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2021 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid