Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
PREGÓ ALTERNATIU
El pregó alternatiu de la Mercè irrita els unionistes

El dijous 22 de setembre a les 19 hores s´ha convocat un pregó alternatiu a Pla de Palau

19/09/2016 Política

El Merder  (el grup que organitza el pregó alternatiu de la Mercè que llegirà l’actor Toni Albà disfressat de Felip V)  ha penjat al seu canal de youtube 3 vídeos convocant a les 7 de la tarda del dia 22 de setembre davant l’estàtua del General Moragues de Pla de Palau. Al primer vídeo titulat “Què és Moltes Mercès? #MoltesMercès” es pot veure Albà convocant a la "performance" del proper dijous. Al segon vídeo “Jo també vindré - Pregó Alternatiu - #MoltesMercès16” a més a més de convocar a l’acte es poden veure diverses persones afirmant que “també vindran” al pregó alternatiu. Finalment el tercer vídeo "El Merder 2016 INDEPENDENT RAP" anuncia l’actuació durant el pregó alternatiu dels rapers Mohi Lee, Alexandrous i Sandro el Critiko.


El pregó alternatiu de la Mercè ha irritat els unionistes fins el punt que la regidora de C’s a Barcelona (ex-diputada del PP) Carina Mejias ha arribat a demanar la prohibició de l’acte. No es coneix l’opinió que té sobre l’assumpte el pregoner oficial Javier Pérez Andújar però tenint en compte que en diversos escrits ha ridiculitzat el moviment independentista és possible que també ho faci amb el pregó alternatiu. I especialment amb l’actuació del rapers convidats ja que en unes declaracions al diari El País afirmava que l’independentisme guanya influència a l’àrea metropolitana de Barcelona perquè “Se ha roto todo y los chavales ven más moderno el independentismo: no quieren ser como sus abuelos, gente de maleta de cartón, ni como sus padres, que se quedaron en el paro a los 50; por ello muchos depositan su necesidad de ser clase media en lo que les ofrece el independentismo”.”.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid