Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
#ucestiu
Presentació a la UCE de la Confederació de les 3 entitats sobiranistes dels Països Catalans

Paral·lelament aquest dissabte hi ha altres activitats a la UCE relacionades a relligar la nació des de diferents àmbits, així com també la reivindicació lingüística 

20/08/2016 Política

Aquest dissabte al Gimnàs del Liceu Renouvier de Prada de Conflent, tindrà lloc la presentació de la Confederació de les tres entitats sobiranistes dels Països Catalans: La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià (PDaD), l’Assemblea Sobiranista de Mallorca (ASM) i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) amb seus respectius presidents, Antoni Infante, Cristòfol Soler i Jordi Sànchez sota el títol: "Tota una nació en Marxa. Diferents ritmes, un mateix objectiu".

El passat mes d'abril,  la Confederació d’entitats sobiranistes dels Països Catalans es van presentar en roda de premsa a València amb l’objectiu de fer créixer el dret a decidir i avançar en la consciència sobiranista arreu dels tres territoris.  Durant la roda de premsa, totes tres entitats van manifestar el respecte als ritmes propis i a la voluntat que expressen els ciutadans de cada territori.

El manifest Koiné

A les 16h, Àngels Folch i Borràs, Dolors Requena i Bernal i Josep M. Virgili i Ortega presentaran "El manifest Koiné: per un veritable procés de normalització lingüística a la Catalunya independent".

Cal recordar que es va presentar el passat 31 de març al Paranimf de la Universitat de Barcelona i signat per 275 professionals de la llengua, entre els quals cinc Premis d'Honor de les Lletres Catalanes, 31 acadèmics, 63 professors de diferents universitats dels Països Catalans, 59 escriptors i 117 professionals més (editors, correctors, traductors, docents...). Exposaran el què i el perquè del manifest, alhora que presentaran l’entitat Llengua i República i el moviment de compromesos amb la llengua.

Debat "L’eix mediterrani: camins comunicatius" a les 17h

Amb la participació de Guillem Frontera (escriptor), Martina Camiade (delegada del president de l’IEC a Perpinyà, Universitat de Perpinyà Via Domícia), Salvatore Izza (Edicions de l’Alguer), Univers Bertrana (responsable de comunicació de la Universitat d’Andorra), Òscar Adamuz (Moviment Franjolí per la Llengua) i, com a moderadora, Elisenda Paluzie (Universitat de Barcelona).

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid