Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Universitats
Debat a la UCE sobre el model universitari de la República catalana independent
10/08/2015 Educació
La secció sindical d'universitats d'Intersindical-CSC organitza una taula rodona a la Universitat catalana d'estiu (UCE) per parlar del nou model d'universitat que volem. Hem elaborat un document per a la ocasió.
Carles Sastre, secretari general de la Intersindical-CSC ens farà una introducció sobre el que seria convenient tenir en compte per tal de tenir una universitat catalana, pública i de qualitat optimitzant els recursos dels què ja disposem. La professora de la UPF Mercè Lorente ens parlarà del professorat, el professor Lluís de Yzaguirre de la UPF parlarà de la governança. Àngels Massip i Josep Manel Parra, de la UB, faran una proposta del nou sistema educatiu. Tot i que no hi podrà estar present, el professorPaolo Pellegrino ens parlarà de la recerca. Un representant del sindicat d'estudiants SEPC ens farà cinc cèntims de com volem un model públic i de qualitat per poder accedir a la universitat. 
La moderadora de la taula rodona serà la professora Elisenda Paluzié degana de la Facultat d'Economia i Empresa de la UB.
Valora
Rànquings
  1. Alhora i la CUP
  2. L'empresari gironí Josep Campmajó s'exilia arran del cas Tsunami
  3. Sant Jordi era guerrer...
  4. Acte antirepressiu de la Coordinadora Antimonàrquica de les Comarques Gironines (CACG)
  5. La “proposició de llei per la qual es regula la llibertat educativa”, del PP i VOX, empeny cap a la irlandització del valencià
  6. Ortésia Cabrera serà la cap de llista de les Terres de l'Ebre per la CUP
  7. La CUP–Defensem la Terra presenta la llista per les eleccions del 12 de maig per la demarcació de Girona, afirmant que surten a guanyar
  8. Agustí Barrera: "...el seu legalisme burocràtic no els va permetre entendre que una declaració d’independència és un acte revolucionari"
  9. Sergi Saladié encapçala la llista electoral de la CUP pel Camp i les Terres de l'Ebre
  10. La FAVB diu no a la Fórmula 1 al passeig de Gràcia
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid