Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Infraestructures
L’ANC denuncia la falta d’inversió en infraestructures a Tarragona

L’acte s'inscriu en la Campanya d’Estiu 2016 “Activa’t per la República!”

06/08/2016 Política
Ahir a la tarda es va presentar a Tarragona la performance “Un Estat que menysprea”, una actuació teatral organitzada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) per denunciar la falta de compromís de l’Estat espanyol amb les infraestructures catalanes.

Es tractava de denunciar el que des de fa molts anys "un dels greuges que més ha perjudicat Catalunya i que avui continuen sense solució." En són exemples el cas de rodalies, a on dels prop de 4.000 milions d’euros compromesos en el pla rodalies 2008-2015, no se n’ha executat ni un 10%. I el del Corredor del Mediterrani, del qual, després d’anys d’estudis i negociacions, encara se’n desconeix la data d’inauguració.

La representació de l’obra “Un Estat que menysprea” va il·lustrat d’una manera molt còmica però alhora real una situació que perjudica dia rere dia la vida diària de molts catalans i catalanes.

A l’acte hi van assistir Maria Rosa Codines, membre d’Òmnium Cultural, i Carles Xavier Gómez, Toni Rosich i Oriol Codina, membres del Secretariat Nacional de l’ANC, que van expressar la necessitat d’aconseguir un canvi real per a Catalunya en tots els àmbits, una circumstància que passa obligatòriament per la gestió pròpia de tots els nostres recursos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid