Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Alliberament nacional
L’ANC denuncia la inoperància de l’Estat espanyol davant la pobresa energètica

L’exposició “Un Estat insensible” ha il·luminat el centre històric de Balaguer amb més de mil espelmes

05/08/2016 Política

Avui al vespre, la Plaça del Pou de Balaguer s’ha convertit en escenari d’un acte de protesta en contra la pobresa energètica, un dels temes centrals de la campanya d’Estiu de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), “Activa’t per la República!”.

Amb l’ajuda de voluntaris i voluntàries, l’ANC ha encès més de mil espelmes per denunciar l’actitud que té l’Estat espanyol davant d’una problemàtica que viuen milers de persones a casa nostra.

El passat 23 de juliol de 2015 el Parlament de Catalunya va impulsar i aprovar per unanimitat una llei que pretenia reduir el nombre de desnonaments i evitar talls de llum i gas a famílies en risc d’exclusió social. Però el 29 d’abril d’aquest any el Govern espanyol (en funcions) va presentar un recurs d’inconstitucionalitat contra aquesta llei. Com a conseqüència, aquesta llei ha quedat suspesa cautelarment durant un mínim de 5 mesos deixant sense protecció els qui més pateixen al nostre país.

Davant aquesta situació, els catalans i catalanes no ens podem quedar amb els braços plegats, hem de treballar plegats per aconseguir un nou país, més solidari i més implicat amb aquells que més ho necessiten. És per això que l’ANC continuarà treballant per donar a conèixer als ciutadans quines mesures podria aplicar Catalunya si pogués gestionar els seus propis recursos.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2023 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid