Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Pobresa energètica
L’ANC denuncia l’actitud de l’Estat espanyol davant la pobresa energètica amb l’encesa de mil espelmes

Aquest divendres a Balaguer l'ANC realitzarà una accio en contra de la pobresa energètica que consistirà en l'encesa de 1000 espelmes en senyal de protesta

03/08/2016 Política

Divendres 5 d’agost, a les 21:30h, tindrà lloc a la Plaça del Pou de Balaguer un acte de protesta en contra la pobresa energètica. El centre històric de la capital de la Noguera viurà un moment únic amb l’encesa de més de mil espelmes que serviran per denunciar l’actitud inoperant de l’Estat espanyol davant una situació que posa en perill el benestar de milers de catalans i catalanes.  

Jordi Calvís i Josep Mª Nogué, membres del Secretariat Nacional de l’ANC, participaran a l’acte i atendran als mitjans que ho vulguin prèviament a l’acte, a les 18:30 h  a la mateixa plaça durant el muntatge de l’acció. Duran l’acte intervindran membres de diverses plataformes socials.

L’exposició “Un Estat insensible” s’emmarca dins de la campanya d’estiu de l’ANC, “Activa’t per la República Catalana” que recorrerà diversos pobles i ciutats de Catalunya per denunciar alguns dels greuges que patim en mans de l’Estat espanyol.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid