Accepto Aquest lloc web utilitza galetes -pròpies i de tercers- per recopilar informació estadística sobre la navegació i per mostrar publicitat. Per més informació, consulta el nostre avís legal.
Parc Central: la CUP-Crida per Girona proposa mobilització ciutadana i portar ADIF als tribunals

Després de la reunió celebrada ahir a Sant Narcís sobre la problemàtica de les obres del Parc Central, la CUP-Crida per Girona ha reafirmat la seva aposta per la mobilització ciutadana per aconseguir que les obres s’acabin de forma urgent i que ADIF assumeixi el cost de l’enderrocament del ‘finger’. El grup municipal també avala presentar una demanda judicial contra ADIF.

19/07/2016 Política
La regidora cupaire Laia Pèlach ha declarat que “cal que l’Ajuntament lideri una acció de protesta ciutadana i que faci una crida a tots els gironins i gironines a participar-hi”. La formació s’ha sumat a la idea que aquesta mobilització s’iniciï el proper 18 d’agost, coincidint amb el vuitè aniversari de l’inici de les obres.

Respecte a les possibles accions, la CUP-Crida per Girona aposta per “treure les tanques, fer una operació de neteja i arranjament popular de la zona” o també “tallar les vies per aturar la circulació de trens per exigir a ADIF el compromís per escrit de finalitzar les obres immediatament i pagar l’enderrocament del ‘finger’”, entre d’altres.

Paral·lelament, la formació dóna suport a la interposició d’una demanda judicial contra ADIF pels danys i perjudicis causats durant aquests vuit anys d’obres. Tot i això, la CUP considera que aquesta denúncia s’ha de presentar paral·lelament a la resta d’accions, i no pas a posteriori de la finalització de les obres com ahir va apuntar l’alcaldessa a la reunió.

Valora
Segueix-nos
Subscriu-te al butlletí
(cc) 2006 - 2024 · Comitium Suite · Dissenyat per Fuksia · Equip de Llibertat.cat - Avís legal - correu@llibertat.cat · XHTML vàlid